Rejestracja na XXI Szkołę Technologii Fermentacji
jest otwarta do dnia
26 kwietnia 2024, godz. 18:00

Szanowni Państwo,

System rejestracji został tymczasowo wstrzymany, w przypadku chęci uczestnictwa w XXI Szkole Technologii Fermentacji uprzejmie prosimy o przesłanie mailowego zgłoszenia na adres: info@sztf.edu.pl, podając:

  • Imię i nazwisko uczestnika/ów,
  • adres email,
  • typ noclegu (pokój 1, 2 lub 3 osobowy),
  • rodzaj diety (standard / wege)

Dodatkowo prosimy o informację, czy uczestnicy będą brali udział w:

  • warsztatach Marjot (8.05.2024 10:30-13:30)
  • ⁠zwiedzaniu Browaru Żywiec, Browaru Górniczo-Hutniczego w Krakowie lub Browaru Kazimierz (10.05.2024)


W przypadku dostępności wskazanych pokoi potwierdzimy mailowo rejestrację.

W razie jakichkolwiek pytań prosimy o kontakt telefoniczny/Whastup 791 738 038.

 

Komitet Organizacyjny
XXI Szkoły Technologii Fermentacji