Rejestracja na XXI Szkołę Technologii Fermentacji jest otwarta do dnia 26 kwietnia 2024, godz. 18:00
Szanowni Państwo,
System rejestracji został tymczasowo wstrzymany, w przypadku chęci uczestnictwa w XXI Szkole Technologii Fermentacji uprzejmie prosimy o przesłanie mailowego zgłoszenia na adres: info@sztf.edu.pl, podając:
Imię i nazwisko uczestnika/ów,
adres email,
typ noclegu (pokój 1, 2 lub 3 osobowy),
rodzaj diety (standard / wege)
Dodatkowo prosimy o informację, czy uczestnicy będą brali udział w:
warsztatach Marjot (8.05.2024 10:30-13:30)
zwiedzaniu Browaru Żywiec, Browaru Górniczo-Hutniczego w Krakowie lub Browaru Kazimierz (10.05.2024)
W przypadku dostępności wskazanych pokoi potwierdzimy mailowo rejestrację.
W razie jakichkolwiek pytań prosimy o kontakt telefoniczny/Whastup 791 738 038.
Komitet Organizacyjny XXI Szkoły Technologii Fermentacji